MENY

Varm glögg & pepparkakor innan julbordets start (serveras utomhus om vädret tillåter)

Smör, ost & sill (serveras vid bordet) veganskt alternativ finns tillgängligt

Citrusgravad & varmrökt lax

Skagenröra med pepparrot & sikrom

Västerbottenostpaj toppad med ostcrème & plockad dill

7 minuters EKO-ägg toppad med smetana, tångkaviar & finskuren lök

Vispad burrata, oliv & olio Santo

Alevropita (nordgrekisk fetaost- & ricottapaj)

Kolgrillade gulbetor, balsamico, svartavinbär & rostad pinje

Griljerad julskinka med hemlagad pepparkakssenap & Västervikssenap

Griljerad rotselleri

Rökta korvar (Munsö- & renkorv)

Gåsleverpaté med cumberlandsås

Gästgivare pastej

Jamón, chorizo & morcilla med cornichons & crostini

Svenska & spanska ostar med fikonmarmelad

Janssons frestelse (vegansk Hanssonson frestelse)

J“Hemlagade” köttbullar

Veganska köttbullar

Prinskorv

Honung- &. ingefärsgriljerade revbenspjäll

Lutfisk (beställs & serveras vid bordet)

Rödbetssallad

Kokt delikatesspotatis med dill & brynt smör

Ugglarps långkål

Ingefärskokt rödkål

Härligt och innovativt godis & dessertbord

Fransk chokladtårta med torkat hallonsocker & maräng

Karamelliserad saffranspannkaka med portvinsbjörnbär & mandelmassacrumble

Financier med äppelkompott smaksatt med kanel & calvados

Vispad vaniljgrädde

Crema Catalana med havssalt & apelsinsocker

Traditionellt julgodis

knäck

ischoklad

Dadelbollar (vegan)

Coconut rice (vegan)

pepparkakor

NSJDDD